Produse și servicii

Activitatea companiei noastre este axată pe distribuție, consultanță tehnică, producție și service.

Distribuție

Pe parcursul activității noastre am reușit să stabilim legături cu o diversitate de producători de echipamente dedicate proiectelor casnice, comerciale sau industriale. Printre aceștia putem enumera: York, Hitachi, Daikin, Lindab, Systemair, SIG Air.

Începând cu 2017, suntem dealeri oficiali Daikin cu certificarea Home Comfort Expert, care atestă un standard înalt al calității serviciilor oferite.

Consultanță

Echipa noastră dispune de un personal experimentat pe sisteme comerciale de ventilație, capabil să ofere servicii de consultanță și proiectare de sisteme complexe în AutoCad.

Înțelegem interesele clienților noștri așa că evaluăm proiectele în funcție de costurile de instalare, întreținere și ciclul de viață, căutând să oferim cea mai bună soluție, raport preț-calitate.

Producție

Producția companiei noastre este axată în special pe componente rectangulare și piese speciale de dimensiuni și forme atipice. Dorim ca produsele noastre să asigure climatul necesar, indiferent dacă vor fi folosite în locuința proprie, la muncă, (în hale industriale) sau în spațiile marilor centre comerciale.

Linia de producție este de origine germană, asigurând tubulaturi de ventilație la cele mai ridicate standarde. Agrementul tehnic atestă clasa de etanșeitate C pentru produsele noastre.

Service

Oferim servicii de mentenanță în garanție și post-garanție, pe toată perioada de viață a echipamentelor. Pentru asigurarea funcționării optime ale echipamentelor și a comunicării cu clientul, oferim un raport al problemelor depistate în decursul mentenanței, precum și o listă de prețuri detaliată.

Totodată, căutăm ca piesele de schimb să fie aduse în cel mai scurt timp, timpul mediu de așteptare pentru majoritatea pieselor fiind de 3-5 zile lucrătoare.