Despre noi

În decursul anilor, compania a reușit să se extindă, devenind reprezentant tehnic și comercial al prestigioaselor brand-uri: DAIKIN, YORK, LINDAB, SIG, CLIMAVENETA, DANTHERM, SYSTEMAIR. Împreună, oferim clienților noștri o gamă variată de servicii, de la mentenanța echipamentelor, până la proiectare și instalare.

În prezent, numărul de angajați și responsabilități a crescut vertiginos față de anii precedenți. Experiența acumulată în peste 20 de ani, ne-au permis să constituim un portofoliu diversificat, variind de la fabrici de componente electronice, camere curate pentru spitale, până la galerii comerciale și locuințe private.

Activitatea companiei noastre este axată pe distribuție, consultanță tehnică, producție și service.
Industrial
Birouri
Comercial
Rezidențial

Misiune

La Ergocon suntem dedicați să livrăm servicii de înaltă calitate, de pe urma cărora să punem bazele fundației unei colaborări de lungă durată cu partenerii noștri. Pentru satisfacția clienților, ne bazăm pe valorile pe care le promovăm și pe care le considerăm esențiale în industria noastră: responsabilitate, promptitudine, respect și munca în echipă. În plus, promovăm o politică verde, folosind inovația partenerilor noștri pentru a ne adresa schimbărilor climatice și tehnologice.

Viziune

Conform Comisiei Europene, jumătate din energia folosită, contribuie la încălzirea și răcirea habitatelor industriale, comerciale și rezidențiale. Acest studiu responsabilizează atât producătorii, distribuitorii cât și consumatorii. Adresând această cauză, ne ambiționăm să fim recunoscuți ca cea mai respectabilă companie de instalații de profil de pe piață, prin contribuirea în mod benefic la provocările impuse de schimbările climatice. În același timp,  anticipăm din timp nevoile clienților noștri și să le protejăm interesele.

Viziune

Valori

N

Responsabilitate

Prioritatea noastră este ca proiectele pe care le derulăm să corespundă cerințelor de astăzi și să fie sustenabile în viitor. Așadar, parteneriatele pe care le încheiem cu furnizorii de echipamente, dar și cu clienții, ne impun să oferim servicii optime, cu un grad ridicat de claritate. Pentru a ne atinge target-ul și satisfacția clientului, ne vom asuma responsabilitatea garanției calității și transparența modului de comunicare.

N

Respect

Prin respectul pe care îl acordăm partenerilor noștri suntem contactați permanent pentru producerea de materiale și furnizarea serviciilor, în strânsă colaborare cu alți parteneri din țară. Respectând diversitatea ideilor și etica de lucru, ne putem dezvolta concomitent relațiile de colaborare și încredere, în vederea reușitei comune a obiectivelor propuse.

N

Promptitudine

Înțelegem nevoile clientului și importanța serviciilor punctuale. Pentru livrarea serviciilor cu promptitudine, echipa noastră de logistică lucrează în permanență pentru optimizarea și planificarea riguroasă a serviciului sau produsului oferit. Pe de altă parte, dezvoltarea producției și a serviciilor este rezultatul unei bune cooperări și expertize ale partenerilor și personalului nostru.

N

Munca în echipă

Dezvoltarea companiei noastre se bazează pe strânsa colaborare cu echipele mobile ale partenerilor cu care facem front comun în realizarea proiectelor în derulare, cât și externalizarea execuției prin intermediul colaboratorilor.

Valorile companiei încurajează spiritul de echipă, punând accent pe inițiativă și comunicare,  de la atelierul de producție până în conducerea companiei.